Salgs- og leveringsbetingelser

Priser

Alle priser er i DKK og er anført inkl. 25% dansk moms.

 
Bestilling

Når du bestiller hos Mavida, modtager du en ordrebekræftelse på mail, som du bedes kontrollere, at den stemmer overens med din bestilling, og at dine kontaktoplysninger er korrekte. Hvis du opdager fejl i ordrebekræftelsen eller hvis du har ændringer til din ordre, beder vi dig hurtigst muligt sende en besked herom på mail. Husk at oplyse dit ordrenummer.

 
Betaling

Du kan betale din ordre med Dankort og danske kreditkort (VISA, VISA Electron, Mastercard, Eurocard). Kortoplysningerne sendes over en krypteret forbindelse til serveren og kan ikke læses af andre. Købesummen bliver først trukket fra din konto, når ordren bliver afsendt.

 
Annullering

Hvis du vælger at annullere din ordre, beder vi dig hurtigst muligt sende en besked herom på mail. Husk at oplyse dit ordrenummer. Sker annulleringen senere end 1 hverdag efter bestilling, er det ikke sikkert, at ordren kan annulleres og du kan I så fald i stedet vælge at returnere ordren indenfor de 30 dages fortrydelsesret. Vælger du at annullere din ordre, tilbagebetales det beløb, som du har betalt for ordren inkl. de oprindelige forsendelsesomkostninger.


Levering
Ved køb på kr. 500,- og derover - betaler Mavida for fragten.
Ved køb på under kr. 500,- betales 49,- kr. for fragt. Leveringstiden er som hovedregel 1-2 hverdage (lørdag, søndag og helligdage medregnes ikke). 
I tilfælde af at en vare ikke er på lager, ved restordrer og bestillingsvarer bliver kunden kontaktet og vi laver en nærmere aftale.

 

Når du handler hos Mavida, har du altid mulighed for at følge status på din bestilling via det pakkesporingsnummer, du modtager per mail, når varen er blevet afsendt.


Skader eller mangler 
Hvis du modtager en beskadiget eller mangelfuld vare, beder vi dig hurtigst muligt sende en besked herom på mail, gerne med et billede af skaden. Husk at oplyse dit ordrenummer.

 
Fortrydelsesret

I henhold til dansk lovgivning har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler online. Hos Mavida tilbyder vi dig dog 30 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan modtage varen, pakke den ud og se om den er som forventet. Hvis du fortryder dit køb, leverer du varen tilbage til os. Husk at vedlægge en kopi af fakturaen. Hvis hele ordren fortrydes, tilbagebetales det fulde beløb for varer samt de oprindelige forsendelsesomkostninger. Betingelserne for brug af fortrydelsesretten er, at varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som ved leveringen. Fortrydelse kan også ske ved at nægte modtagelse af varerne.


Reklamation
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer.

Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået indtil 24 måneder efter modtagelsen. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Hvis reklamationen er berettiget, vil varen enten blive repareret, ombyttet, eller man får et afslag i prisen eller refunderet hele beløbet - det afhænger af den konkrete situation.

Du kan vælge at benytte dig af reklamationsretten ved at sende varen retur. Adressen fremgår af forsendelsesbekræftelsen. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig.